Carian Di Dalam Blog Ini

Sunday, July 24, 2011

Mini Pelamin Tunang : Adik Zira - Taman Medan, KL - Nov 2010Mini Pelamin Untuk Majlis Tunang/Nikah
Adik Zira - Taman Medan KL - Nov 2010
Tema: Pink (inspired by design mini pelamin cucu Pn Jamaliah)

Ciri2: PanelF + English Rose + 2 pasuan bunga w skirt

Ni gambar lama yg Lynnda tak sempat nak update. Bizi sangat.

Lynnda menerima tempahan dari Zira betul2 last minit. Kami baru je siap pasang pelamin kat rumah customer. Tiba2 jam 5 ptg Zira call tanya pasal mini pelamin. Borak punya borak, sekali Zira cakap, pelamin nak pakai esok pagi. Maknanya malam ni kena la pasang kan. Wahhh..... kelam kelibut kami di Azzalynn Bridal menyediakan kelengkapan.

Ruang tamu rumah keluarga Zira ni agak sempit. Namun kami berjaya memberikan penampilan tinggi dan luas untuk ruang tamu ini.

Zira dan adiknya amat berterima kasih dgn kami kerana telah menyelamatkan keadaan. Menurut adik Zira, mrk ada menempah pelamin dari butik lain dgn harga yg jauh lebih mahal dari yg kami tawarkan tetapi hasilnya amat mengecewakan mereka. Oleh itu mereka telah pun membuka pelamin tersebut sebaik menanti kedatangan kami. Adik Zira sangat berpuas hati dgn pelamin ini yang menepati impian mereka.***************************************************************
Untuk tempahan Pakej Pertunangan dan Mini Pelamin, sila dapatkan nasihat dan kepakaran kami.Rujuk CONTACT US di kanan blog ini.
***************************************************************