Carian Di Dalam Blog Ini

Loading...

Thursday, March 24, 2016

Jangan menyesal jika wajah kamu tampak kurang siap kerana solekan tidak lengkap.

Underlashes untuk bakal pengantin yang mementingkan kesempurnaan di hari bahagia anda.
Tahukah anda tak semua jurusolek akan pasangkan underlashes semasa majlis anda?
Pastinya tampak togel tanpa underlashes sebagai pelengkap seri wajah anda.
Underlashes ini ada 3 jenis rekaan:
1. Criss Cross - penampilan cantik manis. Tak berkelip si dia memandang kamu.
2. Single Line - untuk tampil natural bagi yang malu-malu tapi mahu.
3. Bold Look - untuk tampil outstanding cantik bergaya. Hanya kamu yang menonjol di majlis itu.
Jangan menyesal jika wajah kamu tampak kurang siap kerana tidak lengkap.
Dapatkan khidmat nasihat daripada 012-2399629
Tips solekan ada di sini: http://fcc-makeup.blogspot.com




Friday, March 20, 2015

Cara Pasang Pelamin



Kami memerlukan anda yang berminat menjadi pemilik butik perkahwinan tanpa mengeluarkan sebarang modal perniagaan. Kami sediakan modal perniagaan, butik adalah milik anda.

Syarat:
1. Umur 20-45tahun
2. Boleh menjalani latihan intensif 12 bulan secara part time di Puchong, Selangor
3. Mahir menggunakan MS Office, media sosial dan media cetak
4. Mempunyai jatidiri seorang usahawan (rajin, tidak putus asa, berfikiran luas)
5. Anda yang ada sikap negatif dan tidak yakin terhadap keupayaan diri sendiri tidak layak untuk tawaran ini

Hantarkan resume lengkap anda ke ceo@draz.my

Anda yang terpilih akan menjalani sesi temuduga sebelum layak.
Anda yang tidak dipanggil untuk sesi temuduga dianggap gagal pada peringkat awal tapisan.

Resume lengkap anda perlu ada perkara berikut:
1. Nama
2. No Kad Pengenalan
3. Alamat Penuh
4. Telefon: SMS/Whatsapp/Telegram (nyatakan)
5. Email
6. Rancangan 2 tahun anda jika dipilih menjadi Pemilik Butik Perkahwinan. Ia perlu ada:

  • Carta Organisasi
  • Misi, Visi
  • Pelan 2 tahun anda
  • Target keuntungan bersih (nyatakan)

Kami hanya memerlukan anda yang serius berminat sahaja.
Terima kasih kerana memohon.
Selamat berjaya!



Monday, July 14, 2014

Solekan Majlis Dinner

Alhamdulillah... tak putus putus menerima ucapan terima kasih daripada beliau. Beliau sangat gembira kerana solekan yang saya hasilkan sangat cantik dan mendapat pujian ramai tetamu yang turut sama hadir di majlis semalam. Sampai tak tahu nak jawab apa lagi dah. Saya panjatkan kesyukuran kerana berpeluang menggembirakan pelanggan saya.

Lihat perbezaan sebelum dan selepas.
Saya bentukkan kening yang bersepah TANPA CUKUR KENING.
Saya juga kongsikan tips untuk TIDAK CUKUR KENING di SINI
Cara untuk solekan sendiri boleh dipelajari di SINI

Oh Ya! Jangan lupa dapatkan EBOOK Teknik Solekan di Hari Raya. Simple. Mudah. Bergambar. Berwarna. 17 Muka Surat. Di SINI
Paling penting FREE tak perlu bayar apa-apa.
 
Dapatkan khidmat nasihat daripada yang Pakar .

Call/sms 012-2399629
WhatsApp only +6010-5157758
ceo@draz.my

Tingkatkan kemahiran solekan anda, pelajari kemahiran Solekan Pengantin mahupun Solekan Peribadi daripada pakar kami yang telah lebih 13 tahun menguasai bidang solekan.
Send application to Learn Make-up: kursus@draz.my with below requirements:
Name + Address + Birthdate + Telephone +  I Want To Learn Makeup for Personal/Wedding

Friday, June 27, 2014

Solekan Majlis Tunang - U5/6 Shah Alam



Solekan Majlis Pertunangan
Shah Alam


Permintaan/Request dari Farah:
"Akak, Boleh tak, saya nak solekan natural sebab saya tak pernah mekap. Saya tak nak over sangat macam orang lain. Nak simple dan natural tapi sweet... :) "

Masalah utama Farah ni sekitar bawah mata dia lebam. Dengan solekan yang tepat, masalah tersebut dapat di atasi. Farah pun sangat happy sebab solekan sesuai dengan permintaan dia.
Terima kasih Farah kerana memilih House of AzzaLynn 


Dapatkan khidmat nasihat daripada yang Pakar .

Call/sms 012-2399629
WhatsApp only +6010-5157758
ceo@draz.my

Tingkatkan kemahiran solekan anda, pelajari kemahiran Solekan Pengantin mahupun Solekan Peribadi daripada pakar kami yang telah lebih 13 tahun menguasai bidang solekan.

Send application to Learn Make-up: kursus@draz.my with below requirements:
Name + Address + Birthdate + Telephone +  I Want To Learn Makeup for Personal/Wedding

Thursday, June 26, 2014

Pelamin Sanding Dewan - Desa Pinggiran Putra







Pelamin Sanding Dewan
Lokasi: Desa Pinggiran Putra
Tema: Biru + Kuning

Dapatkan khidmat nasihat daripada yang Pakar .

Call/sms 012-2399629
WhatsApp only +6010-5157758
pelamin@draz.my

======
Serahkan tugas Pasang Pelamin kepada yang PAKAR!!!

Hantar Email kepada pelamin@draz.my
======
  1. Tajuk Email: Saya perlukan pelamin majlis Sanding/Nikah/Tunang
  2. Nama Anda
  3. Alamat Majlis Anda
  4. Tarikh Majlis Anda
  5. Warna Tema Anda
  6. Anggaran Budget Anda (kami boleh berikan cadangan pelamin mengikut budget anda)