Carian Di Dalam Blog Ini

Wednesday, June 22, 2011

Solekan Tunang: Mimie, KL, 040611********************************************************************
Untuk tempahan solekan majlis tunang, hubungi kami dan berbincanglah dengan kami.
Sila rujuk CONTACT US di kanan blog ini.
********************************************************************

Solekan Tunang simple dan kemas.

Engagement: Mimie, KL
MUA: WH from AzzalynnBridal

Mimie kecil molek dan sangat comel tetapi mempunyai masalah kulit berminyak yang agak ketara. Solekan di bahagian mata untuk Mimie memerlukan penelitian yang tepat. Kalau salah touch up, mata yang cantik akan tampil tidak bermaya. Ini adalah kerana meskipun Mimie mempunyai mata yg agak besar tetapi bentuknya Lynnda panggil sebagai 'mata sedih'. Kalau salah teknik, tampil tidak bermaya. Alhamdulillah kepakaran kami mampu menghasilkan solekan yang tepat untuk Mimie.

Terima kasih buat Mimie yang memberi sepenuh kepercayaan kepada team kami di AzzaLynn Bridal. Amat seronok bekerjasama dengan Mimie yang peramah ini. Semuanya Mimie tanyakan kepada Lynnda untuk mendapatkan keputusan yang terbaik di hari bahagianya.

Semoga Mimie berjaya menempuh alam pertunangan bersama pasangan dengan sebaiknya sehingga ke gerbang perkahwinan dan juga sehingga ke akhir hayat.

Dapatkan nasihat pakar kami. Sila hubungi kami untuk tempahan solekan majlis anda.

* Bagi yang mempunyai masalah kewangan, anda dijemput untuk solekan PERCUMA bagi majlis tunang atau nikah anda. Sila book tarikh sahaja. Semoga dengan bantuan sekecil ini dapat memudahkan urusan majlis anda.
* Syarat solekan PERCUMA 2011: Masa solekan antara 7:00 pagi-12:00 tengahari. Mesti hadir di Puchong. Kena book tarikh sebulan awal kerana dikhuatiri kami outstation.